Η νύχτα που χόρεψαν τα ψωμιά
Την πρώτη χρονιά της Εβδομάδας Άρτου η τέχνη που επιλέχθηκε ήταν η μουσική. Σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πανοράματος-Πυλαίας και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Κασσάνδρας και την Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου οργανώσαμε συναυλίες μουσικής στα καταστήματα της Πυλαίας και της Χανιώτης αντίστοιχα.
Είχαν προηγηθεί ένα βιωματικό εργαστήριο παραγωγής ψωμιού στο 10ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βαρηκόων Θεσσαλονίκης, όπου παρακολούθησαν 20 μαθητές. Επίσης, ένας ανοιχτός διάλογος για την πολυδιάστατη αξία του ψωμιού στον οποίο συμμετείχαν ο Μιχάλης Γιαννούτσος, Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου των Κυλινδρόμυλων Χαλκιδικής, ο Απόστολος Αλτάνης, Executive Chef του ξενοδοχείου Hyatt Regency Casino Thessaloniki και η Ντίνα Τέρτση, συν-ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Maiami. Την εκδήλωση συντόνισε ο Διευθυντής Σύνταξης του Citymag, Άγγελος Βάσσος.
Ωφελούμενος της δράσης ήταν το 10ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βαρηκόων Θεσσαλονίκης, στο οποίο έγινε χορηγία ο εξοπλισμός της κουζίνας του σχολείου.